VAN / TUŞBA - Canik Çok Programlı Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav takvimimiz belirlenmiştir.

Teknofest 2024 Yarışma Başvuruları Başladı!

Sen de katıl, projenle farkını ortaya koy!

Son başvuru:20 Şubat 2024

Detaylı bilgi ve başvuru için: mth.tc/2024Yarismalar

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Genel Kurul Toplantısı 05.09.2023 Salı günü saat 10.30 okulumuz öğretmenler odasında tüm öğretmenlerimizin katılıımıyla gerçekleştirildi. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

May

Geleneksel sınıflar arası futbol turnuvamız başladı. 11 Mayıs - 23 Mayıs tarihleri arasında ilk tur programı ile maçlar oynanacak.  Yarı final maçları 25 Mayıs'ta, Final maçı ise 30 Mayıs'ta gerçekleşecek. Tüm sınıflarımıza başarılar dileriz...

May

Haftaiçi yapılan mangala turnuvası şampiyonumuz Muharrem Esici İstiklal Marşı töreni öncesinde Okul Müdürümüz Naim AHETOĞLU ve Müdür Yardımcımız Öznur SAĞLIK tarafından hediye ve plaketle ödüllendirildi. Finale kalan üçlümüze ise ayrıca birer mangala hediye ettik.

May

Okulumuzda düzenlenen mangala turnuvasına ilgi ve katılım yüksek oldu.

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü Kutlu Olsun

Karne Günü

Karne alan her öğrencimize sömestr tatilinde okumaları için kitap hediye ettik

Kas

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak adına okulumuza Tuşba İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Kaan Öztürk, Timar Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Ahmet Murat DİLEK, Jandarma Astsubay Ayşenur Kılıç ve Uzman Çavuş Hakan ATAK okulumuza teşrif ettiler.Teşriflerinden ve öğretmenlerimize yaptıkları jestten dolayı şükranlarımızı sunarız.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı !

Ekm

13.10.2022 Perşembe günü "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" ve "2022 Yılının Afet Tatbikatı Yılı" olarak belirlenmesi kapsamında Afet Hazırlık Kulübü'nün yapmış olduğu deprem tatbikatı yapıldı.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Çok çalıştık, şimdi dinlenme zamanı! Tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı, güzel bir tatil diliyoruz.

Haz

12.sınıf öğrencilerimizle mezuniyet töreni sonrası mezuniyet pikniğine gittik. Öğrencilerimize hem sınav  öncesi motivasyon olmasını istedik hem de güzel bir veda etmek istediğimiz günde doyasıya eğlendik. Pikniğe katılan tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimiz okulumuzda yapıldı. Bu yıl Anadolu Lisesi birincimiz 12 AL-A sınıfından Sema Oflas, Anadolu Meslek Programından Bilal Baran olmuştur. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, geleceklerinin aydınlık olmasını dileriz.