VAN / TUŞBA - Canik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

Öğrencilerimiz Tübitak 4006 Bilim fuarında proje ürünlerini sergilediler. Emeklerinden ötürü danışman öğretmenlerini ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Ot Biçme Zamanı. Etkinlik Bahçemizin Otlarını Öğrencilerimizle Beraber Biçtik..

Haz

Bugün okulumuzun Tübitak 4006 Bilim Fuarları sergisi açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Bedevioğlu, ilçe şube müdürlerimiz Muhtullah Bingöl ve Zakir Taşkın'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 24 projenin sunulduğu sergimizi ziyaret eden tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bu süreci en başından beri kusursuzca yürüten okulumuz Tübitak Yürütücüsü Zehra Öztürk'e, projeleriyle sergimize renk katan değerli öğrencilerimize ve onlara danışmanlık yapan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Gökçe BORA SAĞIR Kick Boksa ilgisi bulunan kız öğrencilerimizle çalışmalara başladı.

May

Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizin tamamında uygulanan "Küresel Gençlik Tütün Anketi" Van İl Sağlık Müdürlüğü personelince bugün okulumuz öğrencilerine uygulandı.

May

Van İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personeli Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Siber Suç, Siber Zorbalık, Siber Güvenlik, Dijital Dünya Ve Teknoloji Bağımlılığı Konularında Seminer Verildi. Kendilerine Teşekkürlerimizi Sunarız.

May

Okul geneli denemelerimizin sonuncusunu bugün gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar dileriz...

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençli ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında cuma günü okulumuzda şarkı yarışması yapıldı ve çeşitli oyunlarla etkinlikler gerçekleştirildi. Halat çekme, ip atlama, çuval yarışı ve halk oyunlarıyla öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.Şarkı yarışmasında birçok öğrencimiz performans sergiledi ve Feleknaz Eser isimli öğrencimiz birinci oldu. Öğrencimizi tebrik eder, yarışmanın düzenlenmesindeki emeklerinden ötürü Beden Eğitimi öğretmenimiz Evin Sevinç ve yarışmada jürilik yapan hocalarımıza  katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz.

May

20 Mayıs Cuma günü Van/Tuşba Kitap Fuarını ziyaret ettik. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Konulu Şiir Ve Kompozisyon Yarışmasının Şiir Kategorisinde Van İl 1.Si Olan Öğrencimiz Helin KÖSEOĞLU'nu Tebrik Ederiz.

Mesleki Eğitim Merkezine kayıt olmanın tam zamanı!

✔️ En az ortaokul mezunu herkes için kayıt imkanı

✔️9,10,11.sinif öğrencilerine asgari ücretin %30'u, 12. sınıf öğrencilerine asgari ücretin yarısı kadar maaş

✔️1 gün okul, 4 ya da 5 gün işyerinde uygulama eğitimi amaçlı çalışma

✔️33 alan 181 Meslek dalı