VAN / TUŞBA - Canik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarının; kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek için Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde  "Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmanın son başvuru tarihi 15 Mart 2024'tür. Başvurmak isteyen öğrencilerimiz Okul Yürütme Kurulu üyemiz Bilal AVCİ hocamızla görüşebilirler.

Şbt

Sıfır Atık ve Yeşil Dönüşüm kavramlarının; kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek için Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmanın son başvuru tarihi 18 Mart 2024'tür. Başvurmak isteyen öğrencilerimiz Okul Yürütme Kurulu üyemiz Dilan ARDAĞ hocamızla görüşebilirler.

Şbt

İnsan ve Tabiat Temalı  "Zamanı Durduranlar" Fotoğraf Yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü  koordinesinde, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İDAMADRA Jeoparkı Turizm Altyapı Hizmeti Belediyeler Birliği, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) işbirliğinde düzenlenmiştir. Bu yarışma ile insanın tabiatla barış sağlaması gerektiğini öğrencilerimizin fotoğraf sanatının evrensel dilini kullanarak ifade etmesi amaçlanmış olup son başvuru tarihi 22 Şubat 2024'tür. Başvurmak isteyen öğrencilerimizin Okul Yürütme Kurulu üyemiz, Naim ŞALK hocamızla görüşebilirler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen  Safahat okuması, liselerarası çevrimiçi bilgi yarışması 23 Aralık 2023 tarihinde saat 19.00'da gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi için ogm.eba.gov.tr

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI TAKVİMİ BELİRLENDİ.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) ilişkin kılavuz yayımlandı. Buna göre, Bakanlığa bağlı resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik düzenlenecek kurslar için başvurular 24-28 Ağustos'ta alınacak.

Ock

Ara

15. ULUSLARARADI MEB ROBOT YARIŞMASI yarışma takvimi açıklandı. 5-30 Aralık tarihleri arasında başvuru yapabilirsiniz.

"ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ" KAMUOYUNA TANITILDI

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi sorumluluk sınavları 19 Eylül 2022 Pazartesi - 23 Eylül 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.